Kate Middleton és Vilmos herceg pompás, Kensington-palotában lévő lakása állítólag „óriási", 20 szoba van az alagsortól a padlásig - állítják a királyi szakértők -írja a The Sun cikke.

Cambridge hercege és hercegnője, valamint gyermekeik az 1A apartmanban laknak, amikor Londonban tartózkodnak. Annak ellenére, hogy „lakásnak" hívják, a királyi szakértők szerint a királyi otthon nem éppen kicsi.

Annak ellenére, hogy „lakásnak" hívják, a királyi szakértők szerint a királyi lakás nem éppen kicsiForrás: Getty Images/2007 Getty Images/Mike Hewitt

Christopher Warwick brit királyi szerző a True Royalty Royal Beat című műsorában elmondta: „20 szobája van az alagsortól a padlásig, ez nem egy kis ház.

20 szobája van az alagsortól a padlásigForrás: Getty Images/Construction Photography/Avalon/Construction Photography/Avalon

Eközben a királyi szerző, Ingrid Seward azt mondta:

"Óriási ... és olyan, mint egy darab londoni vidék."

A hercegi párnak öt fogadószobája van, három hálószobája, mindegyikhez saját fürdőszoba és öltöző tartozik. A gyerekek számára nappali és éjszakai bölcsőde is rendelkezésre áll, és a palotához óriási kert tartozik.

A hercegi párnak öt fogadószobája vanForrás: Getty Images/2016 Getty Images/Wpa Pool

Természetesen a családnak rengeteg alkalmazottja van, a legfelső emeleten kilenc hálószoba található az alkalmazottak számára. Az alagsorban tornaterem és mosókonyha is tartozik. Kate és Vilmos 170 000 fontot költöttek konyhájukra, amely otthonuk szíve.