20 szobás palotában tengeti mindennapjait Kate Middleton és Vilmos herceg

Kate Middleton Vilmos herceg Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton és Vilmos herceg pompás, Kensington-palotában lévő lakása állítólag „óriási", 20 szoba van az alagsortól a padlásig - állítják a királyi szakértők -írja a The Sun cikke.

Cambridge hercege és hercegnője, valamint gyermekeik az 1A apartmanban laknak, amikor Londonban tartózkodnak. Annak ellenére, hogy „lakásnak" hívják, a királyi szakértők szerint a királyi otthon nem éppen kicsi.

Annak ellenére, hogy „lakásnak" hívják, a királyi szakértők szerint a királyi lakás nem éppen kicsi Forrás: Getty Images/2007 Getty Images/Mike Hewitt

Christopher Warwick brit királyi szerző a True Royalty Royal Beat című műsorában elmondta:

„20 szobája van az alagsortól a padlásig, ez nem egy kis ház.

20 szobája van az alagsortól a padlásig Forrás: Getty Images/Construction Photography/Avalon/Construction Photography/Avalon

Eközben a királyi szerző, Ingrid Seward azt mondta:

"Óriási ... és olyan, mint egy darab londoni vidék."

A hercegi párnak öt fogadószobája van, három hálószobája, mindegyikhez saját fürdőszoba és öltöző tartozik. A gyerekek számára nappali és éjszakai bölcsőde is rendelkezésre áll, és a palotához óriási kert tartozik.

A hercegi párnak öt fogadószobája van Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Wpa Pool

Természetesen a családnak rengeteg alkalmazottja van, a legfelső emeleten kilenc hálószoba található az alkalmazottak számára. Az alagsorban tornaterem és mosókonyha is tartozik. Kate és Vilmos 170 000 fontot költöttek konyhájukra, amely otthonuk szíve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.