Saját életre vágyik: különköltözik szüleitől Agárdi Szilvi

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi) -
Voice Agárdi Szilvi költözés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különköltözik szüleitől Agárdi Szilvia, a Voice című tehetségkutató felfedezettje. A látássérült énekesnő hamarosan kirepül a családi fészekből, a költözésre pedig tudatosan készül.

„Huszonöt évesen úgy gondolom, itt van már az ideje, hogy egyedül éljek. Rengeteg olyan megjegyzést kaptam már, hogy bezzeg nekem könnyű, mindig van segítségem, hiszen mellettem vannak a szüleim, akikre számíthatok, úgyhogy emiatt is döntöttem a költözés mellett. Magammal szemben is elvárás, hogy tudjak önállóan boldogulni, szeretném egyedül vezetni a háztartást" - nyilatkozott a Blikknek Szilvi.

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi)

„Sokszor azt érzem, hogy a szüleim jobban aggódnak értem, mint én. Persze, amíg még nem vagyok benne, nem érzem a súlyát, de apró izgalom van bennem csak. De mindenképpen biztonságos környékre fogok költözni, egy új építésű lakásban gondolkodom. Még várok, de folyamatosan érdeklődök, számomra fontos, hogy busz vagy metró is legyen a közelben, és hogy a lakás berendezéseit könnyedén tudjam használni" – mondta az énekesnő, aki lehetőleg még idén szeretné megtalálni új otthonát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.