Curtis vasárnap sokaknak okozott döbbenetet, mikor nem jelent meg a Sztárban sztár műsorában. Távolmaradását csak később magyarázta meg, lelki gondokkal indokolta. Egy barátja azt nyilatkozta, Curtis csalódott  az emberekben.

Curtis nem jelent meg a vasárnapi Sztárban sztár adásában, ezzel mindenkit megdöbbentett és sokakat meg is ijesztett. Aggódtak érte, mások azonban csalódtak benne. A rapper is csalódott, legalábbis egy barátja állítása szerint: sokan csak a csillogás miatt keresik a társaságát, de a bajban nincsenek vele.

CurtisForrás: Instagram/curtis4ker

"Az emberek többsége, beleértve a nőket is, csak kihasználja Curtis hírnevét, de a valódi Széki Attilára senki sem kíváncsi. Egy kezemen meg tudom számolni, mennyi valódi barátja van Curtisnek, akik nemcsak a csillogásban, de a bajban is mellette állnak. Attika csalódott az emberekben" - mondta a Blikknek egy barát.

"Mindennap gondoltam rá, hogy fel kellene hívnom, de aztán végül elúsztam a teendőkkel, így még nem kerestem. A barátokon keresztül viszont sokat informálódtam róla. Kicsit tanácstalan voltam, hogy terhes-e neki, ha keresem, mert úgy voltam vele, most biztosan sokan hívják. Szurkolok, hogy minél előbb túl legyen ezeken a rossz pillanatokon. Ott van mellette a kisfia és a testvérei, ők biztos támaszt nyújtanak neki" - mondta az Európa-bajnok cselgáncsozó, Ungvári Miklós.

"Mi nem vettük észre, hogy baj van. A próbákon mindig kedves és jó fej volt mindenkivel, nem mutatta, hogy nem érzi jól magát. Az persze, érezhető volt, a Zorán-dal felkavarta. Már vasárnap is próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, végül hétfőn sikerült. Nem fordulok el, szeretem őt, tisztelem és sajnálom, hogy nehéz időszakon megy keresztül. Üzentem neki, bármi van, itt leszek, segítek neki, de ráakaszkodni sem akarok" - mondta Szabó Ádám.