„Soha nem késő újrakezdeni” – Koltai Róbert új párkapcsolatáról vallott

Forrás: FEM -
Koltai Róbert párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koltai Róbert és Pogány Judit hosszú házasság után döntött a különválás mellett. A színész ekkor még nem is sejtette, hogy újra szerelmes lesz, pedig már 4 éve él boldog párkapcsolatban.

Közel négy évtizedes házassága ért véget Koltai Róbertnek. Pogány Judittal való különválása után már nem számított arra, hogy újra társra talál. Pedig Gaál Ildikó rendező személyében újra bekopogtatott hozzá a szerelem.

Koltai Róbert boldog új párja mellett. Forrás: FEM

„Tolsztoj hozott össze Robival. Mindketten megrendeztünk egy, a Kreutzer szonáta című kisregényből készült színpadi átiratot. Elmentem a Tháliába megnézni az övét, amelynek Végállomás volt a címe. Utána gratuláltam, bemutatkoztunk egymásnak. Másnap még küldtem neki egy SMS-t, utána felhívott, és attól a naptól kezdve mindennap órákig beszélgettünk. Majd ő is megnézte az én rendezésemet, de azt már személyesen, élőszóban beszéltük át" - mesélte Ildikó.

Koltai elárulta, Ildikó először a munkájával nyűgözte le őt, majd hamar beleszeretett a személyiségébe, és borzasztó szerencsésnek érzi magát, hogy 70 felett újra rátalált a szerelem.
„Jó helyen, jó időben találkoztunk. Ildi néhány éve megözvegyült, nekem pedig akkor ért véget egy kapcsolatom. Szeretetteljes párkapcsolat lett köztünk. Ebből is látszik, hogy soha nem késő újrakezdeni. Nem tervezünk esküvőt, most nagyon jól vagyunk" - mondta a HOT magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.