A mai napig szerelmes a férjébe Béres Alexandra: elárulta a jó házasság titkát

Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonnégy év házasság után is odáig van férjéért Béres Alexandra. A fitneszedző most elárulta, szerinte mi a titka egy jó párkapcsolatnak.

Négyesben ünnepelte huszonnegyedik házassági évfordulóját Béres Alexandra és férje, ugyanis két lányuk is részt vett a vacsorán, amit a járványhelyzet miatt otthon tartottak meg. A fitneszedző különleges menüvel készült a nagy napra.

„Ez a huszonnegyedik házassági évfordulónk, de már régebben együtt vagyunk. Úgy döntöttünk, hogy csendes bulit tartunk, négyesben vacsorázunk. Kimenni úgysem tudunk mostanában, de nem is vágytunk hangos helyre, otthon négyesben a legjobb. Egy isteni fondüvacsoránk volt, ami azért is alkalmi, mert nem szoktam ilyet készíteni" – árulta el a Borsnak Alexandra.

A sztár azt is bevallotta, ennyi idő után is szerelmes a férjébe, szerinte a jó házasság titka abban rejlik, hogy hozzánk hasonló partnert kell találnunk.

Béres Alexandra és férjre már 24 éve házasok. Forrás: Béres Alexandra / Instagram

„Először is, szerintem kell hozzá egy nagyon pici szerencse, hogy olyan embert találjunk magunk mellé, akiben megvannak ugyanazok az alapértékek, amelyek bennünk, hasonlóan kell gondolkodnunk a világ dolgairól.

Nagyon fontos az is, hogy képesek legyünk igazán szeretni a társunkat a hibáival együtt. Úgy, ahogy megismertük. Ne akarjuk megváltoztatni. Ha ezekkel az alapokkal indulunk, jó eséllyel hosszú kapcsolatunk lesz, legalábbis így gondolom.

Egy jó kapcsolathoz kell még egy nagy adag vonzalom, tisztelet, humor és közös élmény. Krisztiánban nagyon sok olyan tulajdonság van, amit igazán szeretek. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen szép családot kaptam a sorstól, igyekszem minden közös percünket megbecsülni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.