Durva! Orrplasztikára ment, ám a füléből is eltávolítottak egy darabot

orrplasztika fül baleset fülhallgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkot kapott műtéte után az a páciens, akinek levágták fülének egy darabját, amit a plasztikai sebészek az orrplasztikájához használtak. Az eset még szeptemberben történt a kínai Csengtuban.

Csupán Zhao névvel említett nő az ébredés után semmi szokatlant nem érzett, ám a negyedik napon észrevette, hogy valami nem stimmel a fülével. Ekkor látta, hogy hiányzik az úgynevezett tragus-sza, ami a külső hallójárat elfedett nyílása mellett található apró kiálló rész -írja a The Sun.

Forrás: Thinkstock

Zhao nem akarta elhinni, hogy a beleegyezése nélkül, hogy csinálhatta ezt az orvosa, ugyanis a sebész egy szót nem szólt a beavatkozás előtt arról, hogy a fülének egy darabja fel lesz használva. A kórház megnyugatta és azt mondták neki ez a normális eljárás ebben az esetben. Sőt, a fiatal nő elvileg aláírta a beleegyező nyilatkozatot, amelyben ez is szerepelt.

Mostanra viszont biztos bánja, hiszen így nem tud fülhallgatóval zenét hallgatni, mert kiesik a füléből és a kinézete is bántja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.