Jason Momoa vallomása: már sztár volt, de családjával éhezett

Forrás: AFP/Justin Tallis -
család éhezés Trónok harca Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Momoa manapság nem csupán kedvelt színész, de több millió női szív is érte dobog. Azonban volt életében olyan időszak, amikor nem tudott enni adni gyerekeinek.

Az egykor férfimodellként dolgozó Jason Momoa először kisebb szerepekben tűnt fel a filmvásznon - Baywatch, Csillagkapu -, majd jött a nagy áttörő szerep, 2011-ben ő lett a Trónok harca híres barbárvezére, Khal Drogo.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A sorozat első évedát követően azonban már nem láthattuk Momoát a vásznon, mivel a végén meghalt. Ekkor még nem volt annyira kultikus a Trónok harca, épp ezért nem volt akkora a színészi gázsi, amiből sokat félre tudott volna tenni a családapa.

Ám Jason Momoának nem hozta meg azonnal a kézzelfogható sikert, két évig nem kapott semmilyen szerepet sem. Így előfordult, hogy nem tudott mit letenni az ebédlősztalra felesége, Lisa Bonet és két gyermeke számára. A család nehéz időszakát az Aquaman főszerepe zárta le - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.