A vasárnap induló Farm VIP gazdája, Gáspár Zsolti teljesen összetört. Haldoklik Béci, a csodabirka, akit születése óta gondoz. 

„Nem is tudom mi lesz velem, ha Béci itt hagy! Pedig minden jel szerint ez hamarosan bekövetkezik... Szegénykém nagyon rosszul érzi magát. Ha hívom, már nem jön, csak a fejét emeli fel és néz a hangom irányába. Látom rajta, hogy szeretne elém szaladni, de a lába már nem bírja. Kihívtam hozzá az állatorvost, aki semmi jóval nem kecsegtetett. Azt mondja, Bécikém már öreg és hamarosan végleg elalszik" – nyilatkozta a Ripostnak Zsolti.

Forrás: TV2

„Bécikém a kezembe született és ahogy rám nézett, éreztem, hogy ő valahogy más lesz, mint a többi birka. Valamiért engem tekintett az anyjának és árnyékként követett, bárhová is mentem. Megszerettem és nagyon sokat foglalkoztam vele. Tanítgattam erre-arra, ő pedig okosabban bizonyult, mint a társai. Szinte úgy viselkedett, mint egy kutya. Az az igazság, hogy nem tudom nézni, ahogy leépül és nem is nagyon szeretném, ha szenvedne utolsó idejében. Elgondolkodtam azon, hogy átsegítem őt az égi rétekre, de ez nem könnyű, hiszen látom a szemében, hogy élni akar" - mondta könnyeivel küszködve a showman.