Nem tétlenkedik a karanténban sem Korda György és Balázs Klári. A pár megpróbálja a lehető leghasznosabban eltölteni az időt otthon is, ezért pontos napirendet követnek.

Nem viseli meg a bezártság Korda Györgyöt és Balázs Klárit, ugyanis kialakítottak egy napirendet, hogy megőrizzék a mentális és fizikai egészségüket.

„Optimista vagyok, ami persze, nem jelenti azt, hogy minket nem visel meg ez az újfajta világ és a korlátozások. Sokan azt hiszik, a mi korunkban már csak egy számít, a túlélés, de ez nem így van" – kezdte a Blikknek az énekes.

Korda György is Balázs Klári szeretné a karantéban is hasznosan tölteni a napokat.Forrás: MTI/Zih Zsolt

A sztár és Klárika, kitalálták, hogyan telhet hasznosan, és gyorsabban az otthon töltött idő.

„Reggel felkelés után szánok időt egy finom reggelire, amely során megbeszéljük az én Klárikámmal, mik a napi feladatok. Aztán 20-30 percet meditálok, majd még délelőtt legalább egy órát sportolok. Ebéd után elvégezzük a napi teendőket, és ha éppen aznapra nem jutott, akkor kitalálunk valami feladatot. Ez az egyik nagy titok, fontos, hogy legyen valamilyen feladat, tevékenység. Az este a szórakozásé, olvasunk, filmet nézünk, zenét hallgatunk és jól kialusszuk magunkat. Én elalvás előtt egy lágy zene mellett mantrázok is, amit egy, a fiatalság titkát boncolgató könyvből tanultam" – árulta el Gyuri bácsi.

Arról is beszélt, nekik egyáltalán nem teher, hogy 0-24-ben együtt vannak, nem mennek egymás idegeire, hiszen ez a pandémia előtt is gyakorlatilag így volt.