Korda Györgyék pontos napirendet követnek a karanténban

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Korda György Balázs Klári karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tétlenkedik a karanténban sem Korda György és Balázs Klári. A pár megpróbálja a lehető leghasznosabban eltölteni az időt otthon is, ezért pontos napirendet követnek.

Nem viseli meg a bezártság Korda Györgyöt és Balázs Klárit, ugyanis kialakítottak egy napirendet, hogy megőrizzék a mentális és fizikai egészségüket.

„Optimista vagyok, ami persze, nem jelenti azt, hogy minket nem visel meg ez az újfajta világ és a korlátozások. Sokan azt hiszik, a mi korunkban már csak egy számít, a túlélés, de ez nem így van" – kezdte a Blikknek az énekes.

Korda György is Balázs Klári szeretné a karantéban is hasznosan tölteni a napokat. Forrás: MTI/Zih Zsolt

A sztár és Klárika, kitalálták, hogyan telhet hasznosan, és gyorsabban az otthon töltött idő.

„Reggel felkelés után szánok időt egy finom reggelire, amely során megbeszéljük az én Klárikámmal, mik a napi feladatok. Aztán 20-30 percet meditálok, majd még délelőtt legalább egy órát sportolok. Ebéd után elvégezzük a napi teendőket, és ha éppen aznapra nem jutott, akkor kitalálunk valami feladatot. Ez az egyik nagy titok, fontos, hogy legyen valamilyen feladat, tevékenység. Az este a szórakozásé, olvasunk, filmet nézünk, zenét hallgatunk és jól kialusszuk magunkat. Én elalvás előtt egy lágy zene mellett mantrázok is, amit egy, a fiatalság titkát boncolgató könyvből tanultam" – árulta el Gyuri bácsi.

Arról is beszélt, nekik egyáltalán nem teher, hogy 0-24-ben együtt vannak, nem mennek egymás idegeire, hiszen ez a pandémia előtt is gyakorlatilag így volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.