Egy hete nem adott életjelet a koronavírusos Delhusa Gjon

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
Delhusa Gjon kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több, mint egy hete semmit sem tudni a koronavírusos Delhusa Gjonról.

Október 26-án került kórházba a népszerű énekes. Delhusa akkor már 10 napja próbált megküzdeni a rosszullétével, ám egy idő után feladta. Mentőt hívott magához, akik megállapították Covid-19-el fertőződött. Delhusát az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe szállították.

Öt nappal később, október 31-én azonban rosszabbra fordult az állapota, tünetei olyan súlyossá váltak, hogy intenzív osztályra került.

Az utolsó hivatalos információk szerint november 3-án kiengedték a 67 éves zeneszerzőt, hiszen szerencsére javult az állapota. Ekkor az énekes kedvese, Fanni számolt be a jó hírről:

„Gjoni már sokkal jobban van. A kétnapos megfigyelés és intenzív kezelés után a hét végére visszavihették a már lábadozó fertőzöttek kórtermébe, most úgy tűnik, hogy a jövő héten végre haza is térhet" - mondta akkor a Blikknek.

Forrás: ATV/Esti Frizbi

Azóta pedig nem lehetett hallani az énekes hazatéréséről. Sokan úgy vélik, ha valóban otthon lenne már beszámolt volna rajongóinak. Egyelőre erre még várnia kell a követőinek.Gjoni közösségi oldalait pedig elárasztotta az aggodalom és ezzel együtt kezdetét vette a találgatás: vajon hogy van a művész úr?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.