Durván kiakadt Nótár Mary, beszólt egyik zenésztársának: „..foglalkozzon már a saját kisiklott életével.."

Kiakadt Nótár Mary koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán szólt be énekes kollégájának Nótár Mary.

Ahogy arról beszámoltunk a népszerű énekesnő is elkapta a koronavírust, ezért egy hosszabb poszttal jelentkezett, amelyben elárulta, hogy érzi magát, majd rátért egy énekesre, aki összességében szólt be minden művésznek, aki beszámolt koronavírus-fertőzéséről.

„Az egyik ismert énekes kollégámnak pedig üzenem, aki mindenki felett és mindenkiről véleményt alkot, hogy foglalkozzon már a saját kisiklott életével, ne a cinikuskodó posztjai által üzengessen. Írjon, ihlessen, komponáljon több saját dallamot, szöveget, ne az enyémeket mismásolja át!"- írta le véleményét az énekesnő.

Azt nem árulta el, kinek címezte a durva sorokat, ám csupán egyetlen olyan énekes lehet, akinek kiírását sérelmezhette, ő pedig nem más, mint Jolly. A mulatós sztár úgy véli az ismertebb emberek azonnal az újságírókhoz futnak, miután kiderül pozitív lett koronavírustesztjük. A posztot azonban hamar törölte, hiszen rájött ezzel rengeteg embert magára haragíthat. Valamint felismerhette, hogy nem azért beszélnek a fertőzésükről, hogy felkapja őket a sajtó, hanem inkább azt szeretnék erősíteni az emberekben, hogy komolyan kell venni vírus terjedését - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.