Sokan a világ legszerencsésebb nőjének tartották Katalint, amikor kiderült, Vilmos herceg őt fogja elvenni feleségül. A hercegné azonban lehet, hogy mégsem akkora mázlista, inkább egyrendkívül manipulatív és egy alaposan eltervezett akció kelléke. 

Sokan irigykedhetnek is Katalin hercegnére, amiért elcsavarta a fejét egy igazi hercegnek és csatlakozhatott a brit királyi családhoz, de vajon tényleg véletlen volt ez a találkozás vagy előre megrendezték? - teszi fel a kérdést a Dailymail.

Akadnak olyanok, akik szerint Katalin édesanyja, Carole volt az egész terv kifundálója és ő egyengette lányai útját, hogy magasabb körökben is megállják helyüket. A pletykák szerint ő volt az, aki erőltette, hogy lánya a herceghez menjen hozzá, ám ezt egy közeli barát tagadta.

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A másik teória szerint Katalin direkt ment ugyanarra az egyetemre, ahová Vilmos járt, sőt emiatt hagyott ki egy évet, akárcsak a herceg. A kihagyott év alatt Firenzébe ment és Vilmos is odatartott volna, azonban mégis meggondolta magát. Sokak úgy vélik túl sok az egybeesés.

"Annak, aki valóban ismeri Katalint, az az ötlet, hogy ez valamilyen nagy terv része volt, nevetséges" - cáfol egy közeli hozzátartozó.