Durva kijelentést tett Michael Jackson exe, Debbie Rowe: „Én voltam Michael kancája"

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan -
Debbie Rowe Michael Jackson vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson a világ elsőszámú szupersztárja volt, rekordokat döntött és a létező összes díjat bezsebelte. Ő azonban egyetlen dologra vágyott: apa szeretett volna.  Az ápolónőként szolgáló Debbie Rowe pedig felajánlotta a méhét.

„Michael elvált volt, magányos és mindennél jobban akart gyereket. Felajánlottam neki a méhemet, mint egy szép ajándékot, hogy boldoggá tegyem" – nyilatkozta Rowe.

Az énekes azonnal rábólintott a kínálkozó lehetőségre, majd ezt követően feleségül vette őt, aki akkor már várandós volt első gyermekükkel, Prince-szel - írja a Mirror.

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

Őt követte a második, lányuk, Paris, ám az a terhesség tele volt komplikációkkal, így Debbienek ez lehetett az utolsó terhessége. Jackson viszont annyira maga mellett akarta tudni az újszülöttet, hogy azonnal hazavitte a kórházból, az sem zavarta, hogy a baba még méhlepényes volt. Sokan azt hitték, hogy ágybabújtak, viszont ekkor sem szexszeltek, itt is megtermékenyítés történt, ami meglehetősen bizarr lépés egy házaspártól. Ám Michael szexualitását mindig is rejtélyek övezték.

„Épp olyan volt, amikor a kancákat megtermékenyítik egy csődör spermájával. Én voltam Michael kancája, egy igazi telivér" – zárta le Debbie a történetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.