Balázs Fecó lélegeztetőgépen van, koronavírus miatt került kórházba

lélegeztetőgép COVID-19 Balázs Fecó kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint megírtuk, súlyos állapotban került kórházba Balázs Fecó. A zenész felesége, Imola hatalmazta fel DJ Dominique-ot, hogy tájékoztassa a rajongókat.

"Fecó a múlt hét végén került kórházba, és sajnos a tesztek igazolták, hogy megfertőzte a koronavírus. Imola, a felesége felhatalmazott rá, hogy tájékoztassam a rajongókat, a zeneszerető embereket, hogy energiát küldhessenek és imádkozhassanak a Korál ikonjának életéért. Mindannyian reméljük, hogy most is győz a szervezete, hiszen más súlyos kórt már legyőzött korábban. Szívbetegsége miatt Fecó a különösen veszélyeztetettek közé tartozik. Nagyon jó kezekben van, kitűnő orvosok gondoskodnak róla, és mint ő is, én is hiszek a szeretet és az összefogás erejében, így bízunk benne, hogy hamarosan jobban lesz" - mondta DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.