Farm VIP: A kiutált Sebők Vilmos elárulta, miért egy nővel akart párbajozni - Videó

TV2 Sebők Vilmos Farm VIP párbaj Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori focista esett ki elsőként a Farm VIP műsorából. Vili pár nap alatt kivívta csapattársai ellenszenvét, először lustaságával, később pedig azzal, hogy Sydney van den Boscht hívta ki párbajozni.

A sárga csapat tagjai egyértelműen Vili tudtára hozták, hogy nem akarnak tovább vele élni, ugyanis semmirekellő, lusta, és egyáltalán nem csapatjátékos. Az egykori focista azzal sem lopta be magát a többiek szívébe, hogy az általa leggyengébbnek ítélt Sydneyt hívta ki párbajozni. Azzal, hogy egy nővel akart megmérkőzni a bent maradásért, sokak szerint megmutatta igazi jellemét, Sebők viszont nem érti, miért kellett volna mást választania.

"Igazából nekem nem volt bajom senkivel, Sydneyvel sem. Egyetlen mondat volt, amit furcsálltam tőle.

Érzelmi alapon döntöttem, az más kérdés, hogy az, hogy egy férfi kihív egy nőt, az a kérdés ott eldől, hogy ebben a versenyben a játékszabály az, hogy a nő dönti el, hogy milyen párbajnemben fogunk megmérkőzni, úgyhogy úgy gondolom, itt semmiféle előny nem volt abból, hogy én férfi vagyok.

Egyértelmű volt, hogy Sydney nem az erőfeladatot fogja választani, úgyhogy ilyen szempontból nem értem a felháborodást az ügyben, hogy én miért nőt választottam"

- magarázza a Farm VIP első kiesője, aki végül elvesztette a párbajt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.