Gyanakodnak a játékortársak: csak kamu, hogy lesérült a Farm VIP játékosa?

Forrás: Instagram/Jóni Máté -
sérülés Farm VIP Jóni Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóni Máté komolyabb térdsérülést szerzett a játék során, ám másnap már úgy hajtotta a birkákat, mintha mi sem történt volna. Csapattarásai, Kucsera Gábor és Terecskei Rita is gyanakodni kezdtek...

Jóni Máténak megsérült a térde a Farm VIP egyik játéka során, még orvosnál is járt, kétséges volt, tudja-e folytatni a versenyt. Másnap viszont úgy kergette és emelgette a birkákat, mintha semmi baja nem lett volna. Ez még a csapattársainak is furcsa volt.

„Meglepett Máté, mert előző nap azt mondta, hogy megsérült a térdszalagja, illetve a térdkalácsa is, ma meg három birkával harcolt, úgy, hogy egy birka 60-70 kilogrammos volt. Azt gondolom, hogy egy sérült lábbal én például nem tudtam volna így cibálni a birkákat" – tanakodott Kucsera Gábor.

Terecskei Ritában szintén kétségek vetődtek fel:
„Nem vagyok Máté, ezért nem tudom, hogy neki milyen fájdalmai vannak. Benne van a pakliban, hogy az adrenalin és a csapatért való tenni akarás hajtja, vagy a B verzió, hogy kicsit eltúlzott ez a sérülés. Nem tudom, de idővel ki fog derülni... Ha nekem így fáj a térdem, akkor mozgatni sem bírom. Úgy érzem, hogy nem mond igazat, ami egyfajta csalódás vele kapcsolatban. Nem szeretek csalódni emberekben."

Jóni Máté térdsérülése megjátszott lenne? Forrás: Instagram/Jóni Máté

A K1-es világbajnok később azonban újra fájdalmakra panaszkodott, ekkor Rita már nem bírta szó nélkül, és rákérdezett. Máté azt válaszolta, hogy a csapatnak szüksége volt rá akkor, ezért mindent beleadott. De Ritát ez a válasz nem igazán elégítette ki.

"Elhisszük, hogy fáj, de mintha lenne benne egy kis rájátszás„ – mondta csapattársának, ami Máténak igencsak rosszul esett.
"Nem hiszem, hogy ilyesmit kellene gondolnotok. Én nem az az ember vagyok„ – zárta le a témát a sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.