Cseppet sem volt unalmas a kereskedelmi csatorna valóságshowjának első házibulája, ahol a csajok egészen rövid idő alatt kimutatták a foguk fehérjét. 

Néhány napja indult útnak az egyik kereskedelmi csatorna valóságshowjának 10. szériára, amelyben már most garantált az alpáriság, a káromkodás és a másik lealázása.

A játékosok első bulijában a lányok hamar megmutatták, mekkora hangjuk és arcuk van, pláne, hogy ha pasikról van szó. A show egyik játékosa, Amanda az első perctől nem titkolta, hogy az első találkozás óta oda van Bálintért, de nagyon úgy tűnik, nem ő az egyetlen, ugyanis Virág is szemet vetett rá -  írja a Blikk.

Amanda az első perctől nem titkolta, hogy az első találkozás óta odavan BálintértForrás: RTL II

Mikor ezt Amanda megtudta, nem kellett neki több, közölte, hogy vele nem érdemes ujjat húzni.

"Mindenki tudja, hogy mi van. Egy ember nem fogta föl, csinálja a fesztivált. [...] Nem szeretem azt, aki fals. Mindenkinek elmondom, hogy tetszik a csávó, meg minden. Bejött az új srác, nagyon bejön, külsőre, belsőre. Odajött hozzám Vivi, és mondta nekem, hogy figyelj, beszélgettem a sráccal, haveri szinten, tök fain, de tudom, hogy neked tetszik, és nem megyek rá" - fakadt ki a féltékenységtől megvakulva a lány.

Merci is megorrolt Virágra, jó hangosan el is mondta a saját, egyedi és sajátos stílusában, hogyha nem változtat a viselkedésén a fiatal játékos, akkor bizony el fog járni a keze.

Merci is megorrolt VirágraForrás: RTL II

"Én úgy jöttem be ide, hogy nem fogok senkit szájon vágni, de lassan el fog jönni az az idő, hogy megfogom és szájon vágom" - fakadt ki Merci.