Nagyon nehezen viseli Pécsi Ildikó, hogy imádott férje, Szűcs Lajos már hónapok óta nincs mellette. Egészségügyi állapota mellett arról is mesélt az özvegy, hogy ki örökli az olimpiai bajnok labdarúgó vagyonát. 

A Kossuth-díjas színésznő, Pécsi Ildikó miatt sokan aggódnak, mióta meghalt szeretett férje, Szűcs Lajos. Az özvegy a mai napig nem dolgozta fel férje halálát, szomorúsága, fájdalma az egészségügyi állapotán is meglátszik - írja a Star magazin.

Kiderült, hogy ki örökli Pécsi Ildikó férjének vagyonátFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Két szerelmem volt az életemben, az egyik édes jó Lajosom, a másik a színház. Sajnos már a színpad is csak emlék, nincs erőm a munkához, de mindennap ott vagyok – csak behunyom a szemem, és úgy érzem, mintha a közönség előtt állnék. Ha lehetne, most azt kívánnám, hogy visszamehessek öt évvel az időben. Sok mindent másképp csinálnék a múltban" - mondta a színésznő a lapnak.

Az özvegy arról is mesélt, hogy ki fogja örökölni férje vagyonát.

"A hagyatéki eljárás még nem ért véget, de az már biztos, hogy Csaba fiam és én fogjuk örökölni a papa vagyonát. Hogy milyen arányban, arról egyelőre nem született végleges döntés" - mondta Pécsi Ildikó.