Feladta a Farm VIP játékát az egyik versenyző: ezért döntött így

Szögeczki Ági Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeczki Ági búcsúzott a Farm VIP hatodik adásából, ráadásul önszántából. Az édesanya hosszas vívódás után úgy döntött, képtelen figyelmen kívül hagyni rossz megérzéseit és feladja a versenyt. Így a piros csapat is egy játékossal kevesebbel küzd tovább.

"A TV2 felkérését többek között a kisfiam miatt vállaltam el, hiszen szerettem volna neki bebizonyítani, mennyire erős nő vagyok...pontosan ezért mindig figyelek a megérzéseimre, amik az utóbbi időben soha nem csaltak. Amióta édesanyává váltam alapjaiban változott meg az életem˝ - mondta Ági

"Nagy bajban voltam. Napokon keresztül motoszkált bennem egy megmagyarázhatatlan rossz érzés, amit az anyai megérzéseimnek tudtam be. Vajon valami baj történhetett? Patrick a műsort követően kezdte az iskolát, úgy gondoltam, fokozottan szüksége van rám, ezt az érzést pedig tetőzte egy belső, vészjósló sugallat" - tette hozzá.

"Legyen szó bármekkora nyereményről, soha nem bocsátanám meg magamnak, ha a családommal bármi történne...Amint hazaértem beigazolódtak a félelmeim. Szerencsére a kisfiam, Patrick teljesen jól volt, azonban a rá vigyázó édesanyám megbetegedett" - nyilatkozta Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.