Szívszorító sorokkal búcsúzik Benkő Lászlótól Szandi - Fotó

halál Benkő László Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László halálát még mindig nem akarjuk elhinni, pedig sajnos ez a valóság. Sok sztár búcsúzott már el a zenész legendától, többek között Szandi is. 

Ahogy azt megírtuk, 2020.11.18-án elhunyt Benkő László. Az Omega alapítótagja hosszas betegséget követően hunyt el, ám a sok évig tartó küzdelem során számos csatát nyert különféle komoly betegségekkel szemben.

Benkő Lászlótól az egész ország fájó szívvel búcsúzik, hiszen óriási űrt hagyott maga után,amit sosem fogunk tudni betölteni. Szandi is egy közös fotóval és egy történettel emlékezett meg a zenészről.

"Ez az első közös fotó, ami megjelent újságban rólunk Csabival. Lacival beszélgettünk. Illetve hallgattuk mert zseniálisan tudott sztorizni. Emlékszem, egyszer együtt utaztunk Veszprémbe és vissza. Egész úton mesélt és amikor visszaértünk a Novotelhez, a találkozópontra, még 20 percet ültünk a buszban, annyira jó volt hallgatni a történeteit! Mindig őszintén érdeklődő, vidám, életszerető ember volt. Még 2017-ben, Kanadában is, ahol egy Fesztiválon találkoztunk. Pedig már akkor is nagyon beteg volt. Elképesztő erő és élni akarás volt benne... Nyugodj békében Laci!" - írja a fotó mellé Szandi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.