Felháborító! Így élnek vissza a magyar híresség nevével

édesanya Palácsik Lilla csalók visszaélés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült édesanya, Visváder-Palácsik Lilla teljesen felháborodott, mikor kiderült, hogy visszaélnek a nevével. Egyből meg is osztotta közösségi oldalán a hírt, hogy a csalók minél kevesebb embert tudjanak átverni. 

Palácsik Timi kishúga, Visváder-Palácsik Lilla boldogsága nem lehet felhőtlen nemrég született kisfia mellett, ugyanis nemrég kiderült, hogy szélhámos csalók élnek vissza a nevével - írja a Ripost.

Az édesanya nevében hirdetnek kitalált nyereményjátékokat azért, hogy minél több ember adatait megszerezhessék. Lillát nagyon elszomorítja a dolog.

„Rengetegen küldtétek, hogy visszaélnek a nevemmel.Ne dőljetek be ennek a csalásnak! Mélységesen elkeserít, hogy ilyeneket csinálnak, és legjobban az fáj, hogy kinéztek engem, akiről tudják, hogy most a nap 24 órájában a kisfiammal vagyok elfoglalva. Szörnyű..."

- írta közösségi oldalán az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.