Vilmos herceg és Katalin hercegné évek óta titkolóznak legidősebb fiuk előtt

Forrás: MTI/EPA/Kensington-palota/Matt Porteous -
brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg a cambridge-i herceg fiatalabb kori küzdelme után hozták meg a fontos döntést - állítja egy királyi szakértő

György herceg egyszer majd a korona súlyát fogja viselni, ő lesz majd ugyanis a brit király. Ám szülei úgy döntöttek, amíg lehet, eltitkolják ezt előle - írja a Mirror.

Forrás: MTI/EPA/Kensington-palota/Matt Porteous

A cambridge-i herceg és hercegnő azt akarják, hogy neki és kisebb testvéreinek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek, amennyire csak lehet, normális gyermekkora legyen. A család otthoni élete állítólag átlagos, Katalin és Vilmos hagyományos szülőkként viselkednek, és próbálnak a lehető legkevesebb alkalmazottra támaszkodni.

A hivatalos fotókon való szereplés, a Buckingham-palotába tett kirándulások és a hírességek, köztük Sir David Attenborough látogatása azonban csak néhány dolog, ami természetesen korántsem „normális". Ám egy királyi szakértő azt állítja, Vilmos szeretné a lehető legjobban megvédeni fiát, mivel saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen is gyerekként a jövője súlyát cipelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.