Ezt üzeni a vírustagadóknak a koronavíruson átesett Papadimitriu Athina

betegség színésznő járvány Papadimitriu Athina koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színésznőt, Papadimitriu Athinát három hétre döntötte le a lábáról a koronavírus.

Papadimitriu Athina színésznő több kollégájához hasonlóan elkapta a koronavírust. Az örökmozgó és energikus Athinát 3 hétre ütötte ki a koronavírus.

"Három hétre vert le a lábamról a betegség, de nem alapszinten. Úgy kezdődött, hogy az első öt napon harminckilenc fokos lázzal feküdtem, gyakorlatilag az ájulás határán. Sem enni, sem inni nem tudtam, a mosdóba kúszva mentem ki.

A láz után maradt a végtagfájdalom és a végtelen levertség, erőtlenség.Tizenkét napon át voltam ebben az állapotban, sokszor azt sem tudtam, hogy nappal van vagy éjszaka.

Papadimitriu Athina is elkapta a koronavírust Forrás: MTI/Zih Zsolt

A legutáltabb ellenségemnek sem kívánom ezt az érzést, amit megéltem. A legszörnyűbb az volt, hogy úgy éreztem, nincs testem. Volt talpam, bokám és egy agyam, amivel azon gondolkodtam: hova tűnt a testem? Vajon túlélem ezt az egészet? Rettenetes volt! Kimerítő, elkeserítő, félelmetes, borzasztó. Fetrengtem a fájdalomtól" - nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

Athinát teljesen felháborítják azok, akik nem veszik komolyan a koronavírust és lázadnak a korlátozásokkal, óvintézkedésekkel kapcsolatban.

"Minden nagy arcú, ostoba vírustagadónak, aki azon viccel, hogy este nyolc és reggel öt között nem támad a vírus, aki nem érti, miért kell korlátozó intézkedéseket hozni, aki gúnyolódik a maszkviselőkön, üzenem, hogy kapjon az élettől csak két napot abból a pokolból, amit átéltem"

- zárta rövidre Papadimitriu Athina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.