A Jászai Mari-díjas színésznőt, Papadimitriu Athinát három hétre döntötte le a lábáról a koronavírus.

Papadimitriu Athina színésznő több kollégájához hasonlóan elkapta a koronavírust. Az örökmozgó és energikus Athinát 3 hétre ütötte ki a koronavírus.

"Három hétre vert le a lábamról a betegség, de nem alapszinten. Úgy kezdődött, hogy az első öt napon harminckilenc fokos lázzal feküdtem, gyakorlatilag az ájulás határán. Sem enni, sem inni nem tudtam, a mosdóba kúszva mentem ki. A láz után maradt a végtagfájdalom és a végtelen levertség, erőtlenség.Tizenkét napon át voltam ebben az állapotban, sokszor azt sem tudtam, hogy nappal van vagy éjszaka.

Papadimitriu Athina is elkapta a koronavírustForrás: MTI/Zih Zsolt

 A legutáltabb ellenségemnek sem kívánom ezt az érzést, amit megéltem. A legszörnyűbb az volt, hogy úgy éreztem, nincs testem. Volt talpam, bokám és egy agyam, amivel azon gondolkodtam: hova tűnt a testem? Vajon túlélem ezt az egészet? Rettenetes volt! Kimerítő, elkeserítő, félelmetes, borzasztó. Fetrengtem a fájdalomtól" - nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

Athinát teljesen felháborítják azok, akik nem veszik komolyan a koronavírust és lázadnak a korlátozásokkal, óvintézkedésekkel kapcsolatban.

"Minden nagy arcú, ostoba vírustagadónak, aki azon viccel, hogy este nyolc és reggel öt között nem támad a vírus, aki nem érti, miért kell korlátozó intézkedéseket hozni, aki gúnyolódik a maszkviselőkön, üzenem, hogy kapjon az élettől csak két napot abból a pokolból, amit átéltem" - zárta rövidre Papadimitriu Athina.