Őszintén vallott műtétjéről Nádai Anikó: "Rettenetesen féltem"

Forrás: rtl..hu -
műtét Nádai Anikó vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó egy kereskedelmi csatorna reggeli műsorában mesélt sürgős beavatkozásról, amit a napokban hajtottak végre rajta. A csinos műsorvezető először nagyon megijedt, ám megnyugtatta nőtársait: nem kell félni a műtéttől.

Anikó idén vesztette el az édesanyját, ezért még inkább szeretné felhívni az emberek figyelmét a rákszűrés fontosságára:

„Ami a legmeglepőbb számomra, hogy minden szinte második nő hasonló helyzetben van, mint én. És ez szerintem borzasztó. És ami a legfontosabb persze, hogy jól vagyok. Ez egy konizációs műtét volt, mindenkinek mondom, hogy ettől nem kell félni. Ez a méhnyakrákkal kapcsolatos dolog. Persze, rettenetesen megijedtem én is az elején, rettenetesen féltem. Most várjuk a szövettannak az eredményét, akkor majd kiderül, hogy mi lesz. Ami a legfontosabb ebben a történetben, hogy nem volt tünetem, hogy beadattam magamnak a védőoltást, és mindennek ellenére egy sima, általános rákszűrésre mentem el, ott ismerték fel a problémát. Azt tudni kell, hogy én körülbelül fél évvel ezelőtt veszítettem el az édesanyámat, daganata volt, nem ez a típus, viszont azt mondom, hogy ha ez időben fel lett volna ismerve, lehet, hogy a mai napig velem lenne, meg az unokájával" - mesélte Anikó.

Forrás: rtl..hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.