Megvan Tóth Gabi Covid-tesztjének az eredménye, elárulta, mit érez

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi teszt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor a maguk megnyugtatására végeztették el a koronavírus-tesztet, ami nagy örömükre negatív lett.

Az énekesnő azért csináltatott Covid-tesztet, mert szerette volna óvni a családja és környezete egészségét. Szerencsére az eredmény negatív lett, természetesen nagy volt az öröm.

„Az elmúlt hetekben voltak még forgatások, ahol sokan lettek betegek, így nem voltunk biztosak magunkban sem... A családnál nincs fontosabb, ezért a mai naptól újra csak akkor megyünk el itthonról, ha nagyon muszáj. Nekünk megnyugvást ad és egy tiszta lapot ez az eredmény... Hiába kaptunk ma sok kritikát, negatív hozzáállást, ma nekünk a 'negatív' a legpozitívabb, ha nektek valami olyan dolog ad megnyugvást, amire mások furcsán néznek, vagy leszólnak miatta benneteket, ti akkor is cselekedjetek úgy, ahogy nektek a legjobb! Nekünk így! Mert mi hisszük, hogy ezzel azokra is vigyázhatunk, akik nem hisznek bennünk" - írta Gabi az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.