Ezek a csillagjegyek soha nem lesznek boldogok egymással

Forrás: Shutterstock -
boldogság vita párkapcsolat csillagjegy horoszkóp ezotéria veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az, hogy melyik csillagjegyben születtél meghatározza azt is, hogy milyen lesz a szerelmi életed, mennyire leszel boldog, és kikkel nem érdemes kezdeni. Cikkünkben eláruljuk, mely csillagjegyeknél röpködnek a tányérok a pillangók helyett.

A szerelemben a csillagjegy igen lényeges faktor. Sok egyéb mellett megmutatja, ki milyen az ágyban, ki kivel illik össze és azt is, hogy ki kivel lesz boldogtalan. A tizenkét állatövi jegy közül hat nehezen talál olyan társat, akivel boldog lehet. Mutatjuk, mely kombinációknak nincs esélye a boldog párkapcsolatra.

Kos (március 21 - április 19.)

A Kos jegy szülöttei dominánsak, mindig megragadják és örömmel is vállalják a vezető szerepet. A problémák elé mennek, és gyakran gátlástalanul őszinték. A Kosok főnöknek csodálatosak, ám ezek a jellemzők a párkapcsolatokban nehézségeket okoznak. A Bikának, a Ráknak, a Szűznek és a Baknak gyakran vannak problémái a Kossal, nagyon nehezen jönnek ki vele. Ugyanez vonatkozik a Skorpiókra és a Halakra is, ők sem tudják kezelni a Kosok jellemét.

Bika (április 20. - május 20.)

A Bikáknak nagyon fontosak az érzelmek, szeretnek ajándékozni és végtelenül romantikusak. A Kosok, az Ikrek, az Oroszlánok, a Nyilasok és Vízöntők azonban nem tudnak mit kezdeni ezzel. A kapcsolat ezek között a jegyek között ugyan létrejöhet, de igazán boldogok sosem lesznek együtt.

Bizonyos csillagjegyek szülöttei nagyon nem passzolnak össze Forrás: Shutterstock

Ikrek (május 21. - június 20.)

Az Ikrek jegy szülöttei szeretik az életet, minden alkalmat megragadnak a szórakozásra, ezért is nehéz elérni náluk, hogy valamiért vagy valakiért hosszabb ideig lelkesedjenek. Gyakran keresik a következő kalandot, ami megnehezíti a velük való együttélést. Különösen a Bikának, a Ráknak, a Szűznek és a Baknak van problémája ezzel.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szűz jegyében született embereket gyakran nehéz kiismerni és a kedvükre tenni. Ez nem könnyíti meg a partnereik dolgát. Sok Szűz egyáltalán nem szereti a felszínességet, a komolytalan embereket kifejezetten kerülik. Ha egy Szűz vágyná is a kapcsolatot egy Kossal, Ikrekkel, Oroszlánnal, Nyilassal vagy Vízöntővel, az a magas igényei miatt szinte biztosan kudarcba fullad.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A Mérleg jegy szülöttei mindig az igazságosságra törekszenek és igyekszenek helyesen cselekedni. Rendkívül hűségesek, könnyen elkötelezik magukat, hosszú távú, nyugodt párkapcsolatra törekszenek. Másoknak azonban ez unalmasnak tűnhet, és inkább menekülőre fogják. Ilyenek a Bakok. Nem szeretik, ha veszélyben érzik saját szabadságukat. Ők sosem lesznek boldogok egy Mérleggel.

Bak (december 22. - január 19.)

A Bakok is nehezen találnak párt, kevés más csillagjeggyel jönnek ki jól. Nehéz őket elviselni, mert túl komolynak és pragmatikusnak tartják őket. A Kos, az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő ne a Baknál keresse a boldogságot, mert katasztrofális vége lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.