Király Viktor elárulta: Kisfia csak a felesége hangját szereti egyelőre

gyermeknevelés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor szeretné kivenni a részét a gyereknevelésben, így ahol csak tud segíti feleségét.

A koronavírus-járvány az előadóművészeknek is rendesen betett. Rengeteg énekes és színész lett munkanélküli, akik otthonaikban próbálják átvészelni a nehéz időszakot. Király Viktornak is búcsút kellett intenie a színpadnak, de nem bánja, hiszen sok időt tölt együtt a családjával és segít a feleségének.

„Leginkább azzal vagyok a feleségem segítségére, hogy összeszedem a családot, beültetem őket a kocsiba és elmegyünk valahova, vagy csak sétálunk egyet. A fiam ugyanis pont olyan, mint az édesanyja, megőrül, ha otthon kell ülni. Ha viszont kimozdulunk, olyankor alszik a legjobban" - mesélte a Sláger FM-en az énekes, aki folyamatosan új projekteken dolgozik és rengeteg dalt ír.

Forrás: Life.hu

„Van otthon egy stúdióm, ott szoktam dolgozni, de most már jobban kell hangszigetelnem. A múltkor, mikor dolgoztam, a feleségem direkt úgy időzített, hogy sétálni ment a gyerekkel, azért, hogy csendben tudjak dolgozni. Hamarabb érkeztek vissza, mint ahogy végeztem volna, de ettől még felénekeltem egy éneksávot, ami nagyon jól sikerült. Visszahallgattam és akkor derült ki, hogy a gyerek hangja, sírása is belehallatszott. Kicsit át kell alakítanom az otthoni stúdiómat, hogy a beszűrődő zajok ne zavarjanak. A fiam csak az anyukája hangját szereti egyelőre, az én dalaimat még nem" – mondta nevetve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.