Horror! Így néz ki a nő, akit 10 ezer méh csípett meg

Forrás: Shutterstock -
méhcsípés fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halászni indult 3 barátnő, amikor egy hatalmas méhraj megtámadta őket a brazíliai Goiás államban. Az asszonyokat két rendőr mentette meg, akiket szintén szétcsípkedtek a megvadult méhek.

A három idős nő a Tigrinho folyóban, egy híd közelében halászott, amikor feltehetőleg megzavarták az egyik oszlopon letelepedett méheket. Állításuk szerint nem vették észre a rovarokat.

A legidősebb asszonyt érte a legtöbb csípés, akit azonnal kórházba kellett szállítani. Jelenleg is lábadozik a szörnyű támadás után. - írja a Dailystar. Nagyjából 10 percbe telt, amíg megpróbálták elhárítani a mérgező rovarokat és harcoltak az életükért.

10 ezer méh csípett meg egy nőt (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A folyó mentén haladó út autósai riasztották a rendőrséget, akik azonnal az asszonyok segítségére siettek. A hősies rendőrök az életüket kockáztatva biztonságba kiszabadították a nőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.