Duna- Tisza Rádió rádiós új lehetőség Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakot tudhat maga mögött Boros Lajos, de úgy néz ki végre megérkezett a fény az alagút végén és újra lehetősége lesz a legnagyobb szenvedélyének, a rádiózásnak hódolni. 

Ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, a rádiós legenda, Boros Lajos nyitott szívműtéte után sokáig lábadozott, sőt, 5 hétig kómában volt, mielőtt teljesen felépült volna.

Azóta sokkal jobban van, ám a munkában nem találta meg stabilan a helyét. Időszakosan rádiózik, amiből jól fizető munka aligha akad, ezért saját bevallása szerint egyre sürgetőbb lenne egy állandó állás, hozzá méltó jutattással.

Boros Lajost hamarosan újra hallhatjuk az éterben Forrás: Facebook - Boros Lajos

Úgy tűnik, végre megérkezett a várva várt lehetőség, Lajos ugyanis december 7-től a Duna-Tisza Rádiónál, DTR Gold-on lesz újra hallható.

"Régóta gondolkodtam azon, hogy valamin jó lenne újra gondolkodni. Amikor már épp ki akartam valamit találni, megcsörrent a telefonom a felkéréssel"

- mesélte a Blikknek Boros Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.