71 évesen újra szerelmes a Dallas Bobby-ja, ő rabolta el a szívét - Fotó

Dallas özvegy szerelmes Linda Purl Patrick Duffy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem gondolta volna, hogy még rátalálhat újra a szerelem a Dallas ikonikus szereplőjére, Patrick Duffy-ra, ám úgy tűnik, hosszú évek után ismét boldogság költözik a szívébe új kedvese, Linda Purl-nek köszönhetően.

A világhírű Dallas sorozat, Bobbyja újra szerelmes. Patrick Duffy 2017-ben veszítette el feleségét, akivel 43 évig éltek boldog házasságban. Az elmúlt három évben nem vágyott egyáltalán kapcsolatra és nem is remélte, hogy valaki újra képes lesz elrabolni a szívét, ám az élet rácáfolt erre és a koronavírus meghozta neki a nem várt szerelmet - írja a Daily Mail.

„A koronavírus-járványtól kaptam ezt az ajándékot, Linda Purl szerelmét. Eleinte csak üzengettünk egymásnak, aztán elkezdtünk videochatelni. A végén már két-három órát töltöttünk ezzel minden este, és közelebbről is megismertük egymást"

- mondta a színész.

Azóta bevallották egymásnak az érzelmeiket és valóban nagyon boldogok együtt. Linda közös fotót is posztolt közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.