Első pornóvideójában használt óvszerét kínálja eladásra a modell - Fotók (18+)

modell pornó óvszer Belle Delphine felnőtt eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő dologról számolt be a fiatal modell, Belle Delphine Instagram oldalán: Nemsokára debütál első pornófilmjében és az abban használt óvszert szeretné eladni. Az kiindulási ár egészen elképesztő.

Belle Delphine egyértelműen az internet egyik legmegosztóbb személyisége, aki erotikus tartalmaiból keresi a pénzét a közösségi oldalán. Korábban már beszámoltunk arról, amikor használt fürdővizét árulta az erre vevő embereknek, most pedig még egy ennél is nagyobb őrültségre készül, ugyanis nemsokára részt fog venni élete első pornóvideójában és azt találta ki, hogy a videóban használt óvszert szeretné pénzzé tenni - írja a ladbible.com.

"Még sosem szerepeltem pornófilmben, eléggé izgulok miatta. Rengeteg érzelem van bennem ezzel kapcsolatban, mivel ez egy teljesen új terület számomra. Aztán arra is gondoltam, hogy valami vicceset el kellene adnom, mert hát ebből élek. Szóval miután megmutatok mindent, el fogom adni az óvszert, amit használok a videóban" - mesélte a 21 éves modell.

Az is kiderült, hogy a lány milyen áron szeretne megszabadulni majd az óvszertől.

"Ezen nem gondolkodtam még, majd kitalálok valamit. Indulhatna a licit 50 000 dollárról"

- mondta a meghökentő összeget a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.