Öngyilkossági fórum terjed a világhálón, amely már eddig is rengeteg áldozatot követelt. Az áldozatok családtagjai és a túlélők azért harcolnak, hogy az oldal minél hamarabb megszűnjön. 

Jelen pillanatban nagyjából 500 felhasználó tagja annak az öngyilkossági fórumnak, amelyen a tagok nemcsak buzdítják, támogatják egymást, hanem különböző ötletekkel, tipekkel is segítik a többieket.

"A Suicide Solutionsként (Öngyilkossági Megoldások) emlegetett oldal közösségét olyan internetfelhasználók alkotják, akik saját elmondásuk szerint »a választás szabadságát« támogatják, azaz amellett érvelnek, hogy az öngyilkossághoz való jog mindenkit megillet" - olvasható a vice.com oldalán.

Egy újabb öngyilkossági fórum terjed a világhálónFotó: Polyák Attila - Origo

Ez az oldal abban különbözik a többi, hasonló oldaltól, hogy itt a moderátor nagyobb lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy részletesen elmesélhessék, beszámolhassanak arról, hogyan tervezik kioltani a saját életüket. A beszélgetések során többször használnak rövidítéseket és kódszavakat.

A Suicide Solution áldozatainak családtagjai azt követelik, hogy a törvénykezés növelje a büntetést azok számára, akik másoknak segítenek az öngyilkosságban, illetve a szervereket is, amelyek hozzájárulnak az ilyen és hasonló tartalmak megszületéséhez és működéséhez.