Döbbenetes! "Öngyilkossági megoldások" néven terjed egy oldal az interneten

Forrás: Shutterstock -
megoldás közösség online oldal öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkossági fórum terjed a világhálón, amely már eddig is rengeteg áldozatot követelt. Az áldozatok családtagjai és a túlélők azért harcolnak, hogy az oldal minél hamarabb megszűnjön. 

Jelen pillanatban nagyjából 500 felhasználó tagja annak az öngyilkossági fórumnak, amelyen a tagok nemcsak buzdítják, támogatják egymást, hanem különböző ötletekkel, tipekkel is segítik a többieket.

"A Suicide Solutionsként (Öngyilkossági Megoldások) emlegetett oldal közösségét olyan internetfelhasználók alkotják, akik saját elmondásuk szerint »a választás szabadságát« támogatják, azaz amellett érvelnek, hogy az öngyilkossághoz való jog mindenkit megillet"

- olvasható a vice.com oldalán.

Egy újabb öngyilkossági fórum terjed a világhálón Fotó: Polyák Attila - Origo

Ez az oldal abban különbözik a többi, hasonló oldaltól, hogy itt a moderátor nagyobb lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy részletesen elmesélhessék, beszámolhassanak arról, hogyan tervezik kioltani a saját életüket. A beszélgetések során többször használnak rövidítéseket és kódszavakat.

A Suicide Solution áldozatainak családtagjai azt követelik, hogy a törvénykezés növelje a büntetést azok számára, akik másoknak segítenek az öngyilkosságban, illetve a szervereket is, amelyek hozzájárulnak az ilyen és hasonló tartalmak megszületéséhez és működéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.