Király Viktor a világsztárság kapujában áll, felfigyelt rá Bob Sinclar - Videó

Bob Sinclar videó Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges feladatot kapott Király Viktor a TV2-től, hiszen ő lehet a Nicsak, ki vagyok egyik tippelgetője. Emellett Viktor, aki tavaly az MTV EMA díját is elnyerte, ismét a világsztárság kapujában van, hiszen egy igazi szupersztár figyelt fel rá. A Life.hu-nak erről, valamint a TV-s feladatáról is mesélt.

Király Viktor elárulta, hogy gyakran jár ki zenélni Amsterdamba, ahol megismerkedett egy tehetséges zenésszel, illetve a művész egyik zenei alapjával. Viktort megihlették a dallamok, ezért írt egy számot Janee alapjára, így pedig megszületett a közös produkciójuk.

A nagy durranás azonban elmaradt a dal körül, és fél év távlatából úgy tűnt, hogy nem fog nagy sikert aratni. Ekkor azonban Bob Sinclar kopogott be Király Viktor virtuális ajtaján, mert megtetszett neki a dal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.