„…meggyógyulok és sietek haza” - Balázs Fecó egyáltalán nem készült a halálra

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Kun Zsuzsa gyász Balázs Fecó koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország gyászolja a koronavírusban elhunyt Balázs Fecót. Most kiderült, az énekes egyáltalán nem érezte, hogy ekkora a baj, hiszen mindenkinek azt mondta, hogy hamarosan hazatér...

Nagyon ügyelt arra Balázs Fecó, hogy ne kapja el a koronavírust, szinte alig érintkezett a külvilággal. Ám ősszel már elvállat néhány fellépést, mert azt érezte, nem tud így élni.

Csakhogy megtörtént a baj, az énekes elkapta a koronavírust. Mivel nagyon rosszul érezte magát, bement a kórházba, ám úgy tűnt, meg sem fordult a fejében, hogy onnan már nem jön ki.

Balázs Ferenc úgy ment be a kórházba, hogy hamarosan hazatér. Forrás: MTI/Zih Zsolt

Kun Zsuzsa a Best Magazinnak mesélt utolsó emlékeiről:

„Amikor beszéltünk, kérdeztem tőle: 'Fecó, nem félsz a járványtól?', de ő csak annyit válaszolt: 'Zsuzsika, ez egy mókuskerék. Négyéves korom óta zenélek, más utam nem volt, nincs. Nekem ez szerelem, közel a hetvenhez is bárhová megyek, tele a csárda. Nem bírom abbahagyni. Hiányzik a színpad, a közönség, a szeretetük, a taps.' Tizenegy nappal ezelőtt, hogy kórházba került, még megadatott neki.

Nem tudhatta, hogy ez az utolsó fellépése. Aztán mivel nem érezte jól magát, a saját lábán besétált a kórházba. Mindenkinek azt mondta, 'ezt gyorsan elintézem, meggyógyulok és sietek haza.' Eszébe sem jutott, hogy vége"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.