Egy ország gyászolja a koronavírusban elhunyt Balázs Fecót. Most kiderült, az énekes egyáltalán nem érezte, hogy ekkora a baj, hiszen mindenkinek azt mondta, hogy hamarosan hazatér...

Nagyon ügyelt arra Balázs Fecó, hogy ne kapja el a koronavírust, szinte alig érintkezett a külvilággal. Ám ősszel már elvállat néhány fellépést, mert azt érezte, nem tud így élni.

Csakhogy megtörtént a baj, az énekes elkapta a koronavírust. Mivel nagyon rosszul érezte magát, bement a kórházba, ám úgy tűnt, meg sem fordult a fejében, hogy onnan már nem jön ki.

Balázs Ferenc úgy ment be a kórházba, hogy hamarosan hazatér.Forrás: MTI/Zih Zsolt

Kun Zsuzsa a Best Magazinnak mesélt utolsó emlékeiről:

„Amikor beszéltünk, kérdeztem tőle: 'Fecó, nem félsz a járványtól?', de ő csak annyit válaszolt: 'Zsuzsika, ez egy mókuskerék. Négyéves korom óta zenélek, más utam nem volt, nincs. Nekem ez szerelem, közel a hetvenhez is bárhová megyek, tele a csárda. Nem bírom abbahagyni. Hiányzik a színpad, a közönség, a szeretetük, a taps.' Tizenegy nappal ezelőtt, hogy kórházba került, még megadatott neki. Nem tudhatta, hogy ez az utolsó fellépése. Aztán mivel nem érezte jól magát, a saját lábán besétált a kórházba. Mindenkinek azt mondta, 'ezt gyorsan elintézem, meggyógyulok és sietek haza.' Eszébe sem jutott, hogy vége"