Ahogy írtuk, Kis Grófo édesapja a koronavírus következtében hunyt el. A zenész lélegeztetőgépre került, majd úgy tűnt, hogy javul az állapota. A család már arra számított, hogy nemsokára hazatérhet, de sajnos a férfi életét vesztette.

 A zenész családja gyászol, virrasztást is terveznek Szolnokon a családfő emlékére. Grófo pedig elárulta mi okozhatta édesapjánál a legrosszabbat. Ugyanis tudni lehet, hogy a zenész állapota ingadozott, sőt nemrég még azt hitték, teljesen rendbe jön, állapota ugyanis javulni kezdett.

„Nagyon magas láza volt, az oxigénszintje kezdett alakulni, a levegőbe rendben lett volna, de sajnos jött a láz.." - nyilatkozta megrendülve az énekes a Borsnak.

Kis Grófo édesapja a koronavírus következtében hunyt elForrás: Instagram/Kis Grófo

Egyik legnagyobb álma sem válhat már valóra Lászlónak nagy dologra készült halála előtt árulta el Bangó Margit.

„Fantasztikus ember volt az öreg Grófo, mint egy igazi vajda, a családját és a romákat is irányította. Nagy űrt hagy maga után, a helyét senki nem tudja majd átvenni. Két hónapja arról beszéltünk, hogy Kis Grófóval együtt ők lesznek a vendégeim a nagy koncertemen. Ez volt az álma, ami már nem valósulhat meg" – mondta a Kossuth-díjas művésznő.