Hoppá! Alig lehet ráismerni Khloé Kardashianre - Fotó

fotó plasztikai beavatkozás Khloe Kardashian felismerhetetlen változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok, celebek sokszor túllőnek a célon, ami a plasztikai beavatkozásokat jelenti és a végeredmény sokkal inkább meghökkentő és visszataszító, mint természetes és szépséges. Ebbe a hibába esett Khloé Kardashian is, aki egyáltalán nem hasonlít régi önmagára. 

A Kardashian lányok imádják a meghökkenteni és felháborítani a rajongókat, botrányos viselkedésük melett, retusált fotóikkal, túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal szokták magukra felhívni a figyelmet.

Khloé Kardashian az élő példa arra, hogy

bizony nem mindig jó megoldás kés alá feküdni, mert a végeredmény inkább lesz mesterkélt és ijesztő, mint gyönyörű és valódi.

A 36 éves édesanya fotóit elnézve több alkalommal is plasztikáztatta magát. Íme, egy 2009-ben készült fotó róla, amelyen még láthatóak arcának természetes vonásai.

Így festett Khloé Kardashian 2009-ben Forrás: Derek Steele/BuzzFoto.com/All Access Photo Agency/Derek Steele

Itt pedig napjainkban látható, ahol nyoma sincs régi önmagának, alig lehet ráismerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.