A Dózsa György úton halálos balesetet okozó M. Richárdot ezúttal egy konditeremben büntették meg, ahol nem lett volna szabad tartózkodnia járványügyi intézkedések miatt. Most elmeséli a saját verzióját is a szabálysértésen kapott férfi. 

M.Richárdot, aki a Dózsa György úti balesetet okozta, eltiltották a vezetéstől, nemrég mégis rajtakapták a volán mögött.

Most viszont újabb szabályszegést követett el a férfi. A járványügyi intézkedések értelmében az edzőtermek nem lehetnek nyitva, tilos ott edzeni bárkinek is. Ám a férfi mégis egy újpesti konditeremben sportolt.

M. Richárd szabálysértést követett elFotó: Polyák Attila - Origo

A történtek után a Borsnak nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

"Az egyik barátom felújítja a konditermét, neki segítettem, amikor a rendőrök bejöttek, a dolgozók éppen takarítottak. Ezt munkaszerződéssel is igazolni tudjuk. Azon a részen egyébként nem voltak sem gépek, sem súlyzók, ennek értelmében nem is edzettünk. Két külön teremről beszélünk, a falakat pedig összenyitják. Ez egy félig lerombolt terület" - magyarázta M. Richárd.

Valamint azt is hozzátette, hogy a hatóság emberei szakszerűen jártak el aznap.


"Bejöttek és igazoltattak bennünket. A hangjukat nem emelték fel, normálisan beszéltek velünk. Rendesen tették a dolgukat. Az ott tartózkodóktól kérték a papírjaikat, illetve azt, hogy utólag mutassák be. Természetesen megkérdezték, hogy miért tartózkodunk ott, mi pedig megmondtuk az igazat. Sportfelszerelést egyikünk sem viselt" - zárta le rövidre a megbírságolt férfi.