Ritka hajbetegség: íme a kislány, akinek ugyanolyan a frizurája, mint Albert Einsteinnek

Forrás: NORTHFOTO/SWNS.com/Swns.Com -
rendellenesség haj furcsa Albert Einstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 5 éves Evelyn Cubbedge úgynevezett kifésülhetetlen haj szindrómában "szenved", mely a világon csak kevesebb mint 100 embert érint. A génmutáció következtében a kislány haja folyamatosan égnek áll, sosem lehet teljesen kifésülni, és nem is nő meg hosszúra. Ugyanebben a rendellenességben szenvedett egyébként maga Albert Einstein is.

A kislány édesanyja, Nicole elmesélte, hogy sokszor kapnak bunkó beszólásokat Evelyn frizurája miatt. De természetesen vannak olyanok is, akik dicsérik a kislány különleges hajkoronáját. Az anyuka általában megpróbálja copfa fogni a rakoncátlan tincseket, hogy ne lógjon a szemébe - írja Metro.

Evelynnek ugyanolyan a frizurája, mint Albert Einsteinnek Forrás: NORTHFOTO/SWNS.com/Swns.Com

Evelyn tudja, hogy a haja más, mint a többieké, de nem igazán érdekli. Néha persze azért ő is vágyik rá, hogy hosszú, egyenes haja legyen, mint más kislányoknak. A szülei azonban ragaszkodnak a különleges hajához és nem szeretnék megváltoztatni őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.