Több szerelemgyerek is jelentkezett Maradona busás örökségéért

Forrás: ANP via AFP/Juan Vrijdag -
örökség pénz Maradona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diego Maradona 35 millió fontos vagyonán civakodnak a rokonok és a most hirtelen felbukkant családtagok. Hét állítólagos szerelemgyerek is igényt tart az örökségre.

A 60 évesen szívrohamban elhunyt Maradona 37 millió fontos vagyon hagyott maga után, állítólag az örökséget ezt 16 részre kellene osztani.

Az egykori futballsztárnak öt gyereke van, akik nyilvánvalóan igényt tartanak rá, csakhogy rajtuk kívül még további hét állítólagos szerelemgyerek jelentkezett a busás vagyonért. Rajtuk kívül pedig Maradona öt lánytestvéréből négy is felbukkant.

Maradona vagyonára többen igényt tartanak. Forrás: ANP via AFP/Juan Vrijdag

A sztár 2012-ben írt egy végrendeletet, ám négy évvel később ezt törölte.
Az argentin törvények tiltják, hogy a gyerekeket kihagyják a végrendeletből, valószínűleg ennek okán bukkant fel a sok jelentkező. Törvényes gyerekei szerint ez elfogadhatatlan, hiszen ők a focista életének részei voltak – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.