Hoppá! Őszintén vallott betegségéről a Dancing with the Stars gyönyörű zsűritagja

betegség táncos zsűritag Dancing with the Stars Molnár Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars zsűritagjának képzett táncművésze, Molnár Andrea évek óta a tánc szerelmese. Sokan nem tudják róla, de egy vele született rendellenességben szenved Andi, amiről most meglepő őszinteséggel beszélt. 

A gyönyörű Dancing with the Stars zsűritag, Molnár Andi 17 éves korában kezdett el táncolni, ami viszonylag késői kezdésnek számít a táncosok körében, de Andit ez nem tántorította el és a sok munkának meg is lett az évek során a gyümölcse.

Sok táncosnak ebben a korban már számos sérüléssel kell szembenéznie, térd-és bütyökműtétre van szüksége, Andinak azonban ezekkel nem kellett megküzdenie, sőt a különféle gyakorlatok, hajlékonyságot igénylő mozdulatok is sokkal gyorsabban mentek neki, mint bárkinek. Ennek nyomos oka volt.

"Van egy veleszületett hipermobilitás-szindrómám, ami azt jelenti, hogy anélkül, hogy sokat gyakoroltam volna, a spárgázás is könnyen ment. Az átlagosnál sokkal hajlékonyabb lettem"

- mesélte a Hot! magazinnak Andi.

Sajnos ennek a betegségnek vannak súlyosabb, ennél kellemetlenebb tünetei is (ficam, rándulás, izületi gyulladás, artrózis), de szerencsére a zsűritag nem volt ezekhez hasonló problémája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.