A Dancing with the Stars zsűritagjának képzett táncművésze, Molnár Andrea évek óta a tánc szerelmese. Sokan nem tudják róla, de egy vele született rendellenességben szenved Andi, amiről most meglepő őszinteséggel beszélt. 

A gyönyörű Dancing with the Stars zsűritag, Molnár Andi 17 éves korában kezdett el táncolni, ami viszonylag késői kezdésnek számít a táncosok körében, de Andit ez nem tántorította el és a sok munkának meg is lett az évek során a gyümölcse.

Sok táncosnak ebben a korban már számos sérüléssel kell szembenéznie, térd-és bütyökműtétre van szüksége, Andinak azonban ezekkel nem kellett megküzdenie, sőt a különféle gyakorlatok, hajlékonyságot igénylő mozdulatok is sokkal gyorsabban mentek neki, mint bárkinek. Ennek nyomos oka volt.

"Van egy veleszületett hipermobilitás-szindrómám, ami azt jelenti, hogy anélkül, hogy sokat gyakoroltam volna, a spárgázás is könnyen ment. Az átlagosnál sokkal hajlékonyabb lettem" - mesélte a Hot! magazinnak Andi.

Sajnos ennek a betegségnek vannak súlyosabb, ennél kellemetlenebb tünetei is (ficam, rándulás, izületi gyulladás, artrózis), de szerencsére a zsűritag nem volt ezekhez hasonló problémája.