Hoppá! Vasvári Vivi egy szál fehérneműben szexizik a baromfiudvarban - Fotó

fehérnemű fotó szexi baromfiudvar dögös Vasvári Vivien Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem fér hozzá, hogy Vasvári Vivinek minden jól áll, bárhol pózol, bármi legyen rajta, igazán szexi és elképesztően dögös fotók születnek róla. Így van ez akkor is, amikor egy baromfiudvarba téved. 

A Farm VIP játékosa, Vasvári Vivi nem hagyta ki az alkalmat és egy igazán különleges helyen is ledobta a textilt és arcpirítóan szexi fehérneműen pózolt a kamerának.

Láthatóan a tyúkok jobban zavarba jöttek a helyzettől mint a dögös édesanya, aki úgy tűnik, bárhol is van, hamar feltalálja magát, még egy baromfiudvarban is.

"Ahogy látjátok ti is, nagy a kontraszt...pont ez volt a célom ezzel a képpel. Gondoltam ez lesz a Farm Vipből a kilépő fotóm.

Szeretnèm megköszönni mindenkinek, aki itt volt mellettem és szurkolt, támogatott minden egyes nap. Hálás vagyok nektek és tiszta szívemből ölelek mindenkit" - olvasható Vi9vi bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.