Ilyen gyönyörű szerelmi vallomást még nem hallottál, amit Nánási Pál tett Ördög Nórának

Forrás:Ördög Nóra/Instagram -
Dancing with the Stars Nánási Pál szerelem Ördög Nóra tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra még ennyi év után is képes teljesen lenyűgözni férjét. Nánási Pál megható szerelmi vallomással fejezte ki, mennyire tetszett neki párja tánca a Dancing with the Stars-ban.

Mindenki csak ámult Ördög Nórán a Dancing with the Stars döntőjében. Ugyan tudtuk, hogy a műsorvezető hosszú évekig versenytáncolt, de amikor a színpadra lépett a fináléban, elakadt a közönség lélegzete. De úgy tűnik, férjét is teljesen lenyűgözte. Nánási Pál megható sorokat posztolt a Facebookra.

Nánási Pál megható szerelmi vallomást tett feleségének. Forrás:Ördög Nóra/Instagram

"Hányszor fog még lenyűgözni? Egy életben hányszor fogom tátott szájjal figyelni, amint beszél, pózol, vacsorát főz, színpadra lép, kitalál valamit, megírja, játszik a gyerekkel, stb, stb. Tegnap úgy táncolt, mint ahogy még sosem láttam. Még mit tartogat vajon nekem (nekünk)? Egy biztos, szerencsés vagyok, hogy Nekem Ő Szerelem" – írta a fotós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.