Hopp Csilla szembesült élete legszörnyűbb pillanatával: visszatért kisfia halálának helyszínére

Hopp Csilla gázolás halál LL Junior tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LL Junior és Hopp Csilla kisebbik fiát, Dávidkát tavaly augusztusban gázolták halálra a fővárosban. A kisfiú édesanyjának most vissza kellett térnie a tragédia helyszínére.

A tragédia helyszínén tartott helyszíni szemlére azért volt szükség, mert a nyomozásban fontos mérföldkő a baleset rekonstruálása. A szemlén nemcsak Csillának, de a szemtanúknak is jelen kellett lenniük -tudta meg a Bors.

"Kegyetlen dolog volt ügyfelemnek visszatérni a helyszínre, és újra átélni a tragédiát.Támogattuk, segítettük őt, de ezt a fájdalmat nem lehet csillapítani, főleg nem ott, ahol átélte"

-mondta dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász.

Az is kiderült, hogy a szemlén ellentétes tanúvallomások hangzottak el: Csilla, a barátnője és a többi szemtanú elmondásai több ponton sem egyeztek. Például abban sem, hogy az édesanya fogta, vagy nem fogta Dávidka kezét a zebránál.

Csilla ismét elmondta, hogy fogta a kezét a kisfiának, valaki ugyanezt állítja, de van, aki szerint nem fogta. Bár volt kamera, az épp másfelé mozgott a tragikus másodpercekben, így csak a helyszíni szemle lendítheti előre a nyomozást.

-folytatta Csilla ügyvédje, aki hozzátette, szerinte meg kellene szüntetni az eljárást az édesanya ellen.

Hopp Csilla Forrás: RTL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.