Borzalmas: négy kisgyermek égett benn a házban - a szülők okozták a tüzet

Forrás: pixabay.com -
tűz tragédia lakástűz borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia történt Staffordban.

A tavaly februárba keletkezett tűzben a 8 éves Riley Holt, a 6 éves Keegan Unitt, a 4 éves Tilly Unitt és a 3 éves Olly Unitt hunyt el. A tragédiát csak kétéves kisöccsük élte túl, akivel a szülők kimenekültek az égő házból - írja a Mirror cikkealapján a Bors.

Az ügyben indult nyomozás során kiderült, hogy a tüzet egy eldobott cigicsikk okozta: a gyerekek szülei, Natalie Unitt és Christopher Moulton a végzetes éjszakán ugyanis az ágyban dohányoztak. Arra is fény derült, hogy a szülők elhanyagolták gyerekeiket.

Az elhunyt gyerekek orvosa arról számolt be, hogy amikor meg akarta vizsgálni az egyiküket, a kisfiú csak morgott rá és mutogatott. Másikuk egy szociális dolgozó előtt blokkolt le, és semmire nem reagált. Ez jól mutatja, hogy visszamaradtak a fejlődésben, és szükséges lett volna, hogy szakember foglalkozzon velük, de ez nem történt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.