Nem csillapodnak a kedélyek: sokak szerint Gabriela Spanicnak kellett volna nyernie

Forrás: TV2 -
rajongó Dancing with the Stars Gabriela Spanic verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy hete, hogy véget ért a Dancing with Stars, melynek győztese Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan lett, a Gabriela Spanic rajongók azonban azóta se nyugodtak meg. Szerintük neki kellett volna megnyernie.

A venezuelai színésznő fanatikusai képtelenek belenyugodni abba, hogy nem bálványuk győzött. Holott rengeteg néző már azt sem értette eleve, hogy juthatott el a döntőig. Kétség nem fér hozzá, Gabynál voltak ügyesebb táncosok a mezőnyben, mégis ő juthatott be a fináléba. Ez azonban nem nyugtatta meg a rajongókat, hiszen tudni vélik a műsor ideje alatt végig Spanicék vezettek és így értetlenül állnak a végső eredmény előtt. Ezt azonban ők sem tudhatták, hiszen végig fantomképeket mutattak - írja a Ripost.

Forrás: TV2

„Aki ott volt és látta, illetve aki figyelmesen nézte végig a műsort, annak feltűnhetett 3 jel... Ez így volt megrendezve sajnos, de nem irigylem senkitől a győzelmet. Az tuti, hogy Gaby nyert valójában. De nyilván így szerződtek vele, ez van, ezt kell mindenkinek elfogadni" - írta egy Spanic drukker.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.