Lassan egy hete, hogy véget ért a Dancing with Stars, melynek győztese Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan lett, a Gabriela Spanic rajongók azonban azóta se nyugodtak meg. Szerintük neki kellett volna megnyernie.

 A venezuelai színésznő fanatikusai képtelenek belenyugodni abba, hogy nem bálványuk győzött. Holott rengeteg néző már azt sem értette eleve, hogy juthatott el a döntőig. Kétség nem fér hozzá, Gabynál voltak ügyesebb táncosok a mezőnyben, mégis ő juthatott be a fináléba. Ez azonban nem nyugtatta meg a rajongókat, hiszen tudni vélik  a műsor ideje alatt végig Spanicék vezettek és így értetlenül állnak a végső eredmény előtt. Ezt azonban ők sem tudhatták, hiszen végig fantomképeket mutattak - írja a Ripost.

Forrás: TV2

„Aki ott volt és látta, illetve aki figyelmesen nézte végig a műsort, annak feltűnhetett 3 jel... Ez így volt megrendezve sajnos, de nem irigylem senkitől a győzelmet. Az tuti, hogy Gaby nyert valójában. De nyilván így szerződtek vele, ez van, ezt kell mindenkinek elfogadni" - írta egy Spanic drukker.