Elválnak útjaik: Gelencsér Tímea táncpartnerét nagyon megviseli

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary elutazás Gelencsér Tímea Gelencsér Timi Hegyes Bertalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars műsorában nagyon egymásra talált Gelencsér Tímea és táncpartnere,Hegyes Bertalan. Ám most el kell váljanak egymástól.

Gelencsér Timi Dominikára utazik, hogy műsorvezetőként részt vegyen az Exatlon Hungary harmadik évadában. Berci így hónapokon át csak telefonon tudja majd vele tartani a kapcsolatot, ami nagyon megviseli a férfit.

Forrás: TV2

"Tudom, hogy Timinek egy pár nap is elég lesz ahhoz, hogy elkezdjenek hiányozni a szerettei, a családja és a barátai. Azt beszéltük, hogy én leszek az, akit bármikor felhívhat, legyen éjszaka vagy nappal. Mindig itt leszek neki, ha egy kis bátorításra lesz szüksége. Tartani fogom benne a lelket. Úgyis sok megbeszélnivalónk lesz, hiszen Timinek biztosan rengeteg érdekes élményben lesz része azon a gyönyörű szigeten, én pedig ezerrel dolgozom egy új projekten, Budapestre fogok költözni, és elindítom a saját táncstúdiómat. A koronavírus miatt sajnos kicsit lelassultak most a dolgok, nem lehet személyesen táncórákat tartani, de bízom benne, hogy mire Timi hazaér, elsőként neki mutathatom majd meg, mit sikerült elérnem. Jó lenne, ha együtt táncolhatnánk először azon a táncparketten."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.