Gianni Annoni családjáról és az első hármasban töltött karácsonyukról mesélt

első karácsony Gianni Annoni család Debreczeni Zita Gianfranco Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán beszél családi életéről Gianni és Debreczeni Zita, de mióta hosszú közdelmek után végre megszületett kisfiuk, Gianfranco Máté, több minden tudhatunk róluk. Ezúttal az olasz gasztroséf a karácsonyukról mesélt, valamint azt is elárulta, lesz-e kistestvére a kisfiuknak.

Sosem volt még ilyen boldog Gianni és Debreczeni Zita, akik életük első hármas karácsonyára készülnek. Gianfranco Máté, elsőszülött kisfiuk már három hónapos.

Nem osztozott szerelme dicsőségében Debreczeni Zita, Gianni Annoni Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Már fog tárgyakat és érdekli sok dolog, minden egyes nap külön öröm vele. Zitát pedig imádom nézni, még a díszítést is máshogy csinálja, amióta édesanya lett. Ebben a covidos időszakban annak tudok örülni, hogy sok időt tölthetek a családommal, igyekszem úgy tekinteni ezekre a hetekre, hogy félig teli van az a bizonyos pohár és nem félig üres. Csak azt sajnálom, hogy haza, Olaszországba nem tudunk most utazni, pedig alig várom, hogy a kisfiam láthassa az ottani életet is. Olaszul beszélek vele, kétnyelvű gyerekként fog felnőni. Jó lenne, ha már többet tudnánk vele mozogni, szeretném, ha nyitott kis fickó, jó szívű gyerek válna belőle" - mesélte a Blikknek Gianni, aki azt is elárulta, szeretnének kistestvért a fiuk mellé.

"Egyelőre a törpére koncentrálunk, de ha úgy alakul majd, újra belevágnánk a lombikba. Ez azonban még a jövő zenéje, majd meglátjuk, mikor érkezik el az idő erre. Azt szoktam mondani, hogy a kistestvér még az égben van, mi pedig majd imádkozunk érte, hogy lejöjjön közénk, ha itt lesz az ideje."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.