Közel egy éve a botrányhős rapper, Curtis megígérte, hogy segít a 21 éves mozgássérült lánynak, Horváth Melindának, aki vonatbalesetben veszítette el mind a két lábát. A lány azóta is vár a rapper segítségére.

Horváth Melinda szörnyű vonatbalesetben veszítette el mind a két lábát, közel 5 éve nem hagyta el a lakását, mivel nincs elég pénze ahhoz, hogy megvásárolja azt az eszközt, amivel képes lenne házon kívül is mozogni. 

"Az emberek jóvoltából lett egy protézisem, 10 ezer euróba került, de az évek alatt elhasználódott és töri a lábam, komoly fájdalmaim vannak" - mesélte a Ripostnak Melinda.

A 21 éves lány nem engedheti meg magának a többszázezres eszközöket, pedig férjével mindent megtesznek azért, hogy könnyítsék a helyzetét. Crutis év elején ajánlotta fel Melindának a segítségét, viszont azóta nem jelentkezett.

"Tudom, a koronavírus és a magánéleti változások miatt nem én voltam az első, de nagyon úgy érzem, Curtis elfeledkezett rólam. Az biztos, hogy nem keres" - mondta szomorúan a lány.

Curtis segítségére vár hónapok óta a 21 éves mozgássérült lányForrás: TV2