Mága Zoltán egymillió forintot ajánl fel az Újpesten megkéselt rendőrnek és társának

Forrás: Origo -
rendőrnő késelés rendőr felajánlás Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagylelkű felajánlást tett a világhírű hegedűművész.

Mága Zoltán a Facebook-oldalán számolt be arról, mennyire megrázta az Újpesten történt késes támadás híre. A hegedűművész úgy döntött, a támadás során megsérült rendőrnek és társának felajánl egymillió forintot az Újévi koncertjének bevételéből.

Kezdeményezéshez a "szolgálat teljesítés közben" Alapítvány is csatlakozott, további 500.000 Ft-ot felajánlva a hős rendőröknek.

"Újpesten megkéselt hős rendőrért szólal meg Mága Zoltán hegedűje. December 24-én egy IV. kerületi társasházhoz kiérkező járőrök egyikére támadt egy hangoskodó férfi, aki késével többször megszúrta az egyik rendőrt. A sebesült rendőr életveszélyes állapotba került, ezért a kórházba szállítást követően rögtön megműtötték.A támadót a rendőr járőrtársa lelőtte"

-olvasható a poszt elején.

"Mindig nagy tisztelettel és köszönettel gondolok a magyar rendőrökre, akik nap mint nap emberfeletti erőfeszítéssel teszik a dolgukat, akár a közbiztonságunk védelméről, akár a koronavírus elleni védekezésről legyen is szó"

-írta Mága Zoltán, aki többször nyújtott már támogatást a járőröknek, valamint a hősi halált halt rendőrök és honvédek családjainak.

Mága Zoltán és David Foster a 2018-as újévi koncerten az Arénában. Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.