Exatlon Hungary TV2 könnyek dráma sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este már a nézők is láthatták az Exatlon Hungary új évadának első adását.

Izgalmas volt az Exatlon Hungary első versenynapja. A Bajnokok és a Kihívók sokáig fej-fej mellett haladtak, a tét pedig óriási volt, ugyanis a győztes csapat foglalhatta el a villát.

A játék során a Bajnokok 9:7-re vezettek, azonban hála a Kihívók csapatát erősítő Bálintnak, a kékek feljöttek 9:8-ra. Utánuk Dóri és Lilla csaptak össze, és hála előbbi gyorsaságának és ügyességének, a Kihívók kiegyenlítettek, és következett a hirtelen halál.

Az óriási küzdelemben végül 10:9-re a Kihívók győzedelmeskedtek, és beköltözhettek a villába, a Bajnokok pedig a faházat kapták. A piros csapat egyik versenyzője, Szabó Franciska a futama után sírva fakadt, mert úgy érezte, szégyent hozott a csapatára.

"Azt érzem, hogy szégyent hozok a csapatra. Ha én kapnék ki egyéniben, az nem érdekelne, felszívom magam, de... Nagyon kellemetlen, pedig készültem is"

-mondta sírva Franciska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.